Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Switch your career.

Bij SWITCH staat resultaat voorop. Met onze innovatieve methode begeleiden we onze leden naar een betere versie van zichzelf. We zijn ambitieus en staan voor vooruitgang. Maar ook voor fun, energie en het bouwen van een trouwe community. Gaat jouw hart sneller kloppen van dit nieuwe, unieke fitnessconcept? Dan is het misschien tijd voor een carrièreswitch. Join our team!

Als nieuwe werknemer van SWITCH heb je een aanstekelijke energie en wil je bijdragen aan de resultaatgedreven sfeer. Je bent een professional die onze leden voorziet van ondersteuning en goed advies. Teamsfeer is belangrijk en we dragen support uit, zowel naar collega’s als leden. SWITCH zoekt allround membership consultants en personal trainers die onze visie delen.

Personal trainers.  alle locaties

Zowel zelfstandig en/of in loondienst. Je werkt voornamelijk in blokken van 4 lesuren achter elkaar, ochtenden en/of avonddiensten mogelijk. Je werkt in 1 van de mooiste en high-tech sportzalen van Nederland en gaat echt voor resultaat. Weet je hoe je onze leden moet motiveren? Solliciteer dan nu!

Bekijk deze vacature

 

Membership consultants. locatie eindhoven

Heb jij ervaring met sales en heb je affiniteit met sport en gezond leven? SWITCH zoekt  parttimers (10-20 uur) voor deze functie. Wil jij ook werken met fanatieke leden? Solliciteer dan bij SWITCH!

Bekijk deze vacature

BEN JIJ ONZE MAN OF WOMAN?

Solliciteer direct!

 

Geef je carrière een boost en laat ons weten waarom je een sterke aanwinst bent voor ons team. Stuur je CV en een motivatiebrief naar jobs@switchthegym.nl. Weet jij ons te overtuigen, dan nodigen we je graag uit om de functie van studio manager, allround membership consultant of personal trainer verder te bespreken.

Solliciteer

Ben jij
dit?

Een inspirator en motivator.

Coaching is een van onze kernwaarden. We geloven dat het beste resultaat alleen behaald kan worden met goede begeleiding. Is het jouw passie om sporters van ieder niveau naar een hoger plan te tillen? Weet je precies wat je moet doen zodat iedereen het meeste uit zijn of haar SWITCH-ervaring haalt? Wij zoeken teamleden die zich opstellen als motivator, gids en vriend.

Een pusher.

Jij vertegenwoordigt ons motto: niet stilstaan. Keep Burning. Streef jij ernaar om het beste uit jezelf te halen? Ben je ambitieus, resultaatgericht en weet jij dit ook bij anderen los te maken? Dan ben je misschien wel de Pusher die we zoeken.