Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

This is
why.

De workout van SWITCH is ontworpen met één doel in gedachten: jouw doel. Dankzij onze technologie zijn resultaten inzichtelijk en worden fitnessprogramma’s optimaal op maat afgestemd. Nog nooit was een fitness zo persoonlijk.

1 Hour

Slechts één uur

Drukke planning? Met onze full-body workout haal je alles uit je sportmoment. In slechts één uur tijd behaal je maximaal resultaat.
Results

Samen haal je resultaat

Ken je het gevoel dat je een nieuwe sportschool binnenstapt en niet weet wat je moet doen? Met SWITCH is dat verleden tijd. Wij geloven dat het beste resultaat alleen behaald kan worden met goede begeleiding. Onze coaches ondersteunen je en geven persoonlijk advies. Zij zorgen ervoor dat je je workout met een goed gevoel begint én afsluit.
Progress

Houd je vordering bij

Op basis van concrete doelstellingen, metingen en SWITCH-punten behaal je je gewenste resultaat. Je traject wordt gemonitord en bijgehouden in de app. Zo bewijzen we dat je vooruitgang boekt.
Switch is
fun and results.
Motivation.
Custom playlists.
SWITCH biedt een alternatief op saaie fitnessroutines. Afwisseling, lekkere beats en een ‘fun workout’ zorgen ervoor dat je het volhoudt.
We zijn meer dan een workout, we zijn een beleving.
Onze playlists zijn brandstof voor een energieke workout. Bij SWITCH hoor je vette beats die je inspireren om alles te geven.

download  
de app.

Get connected! Boek workouts, bekijk statistieken en zie je vooruitgang. Download de app nu!

 

Coaching

Wij stellen hoge eisen aan onze personal coaches. SWITCH heeft een eigen inhouse academy waar we onze coaches opleiden en bijscholen zodat jij veilig en verantwoord sport. Onze gediplomeerde coaches weten je altijd aan te moedigen en je succesvol naar je doel te begeleiden.

Technologie

Onze revolutionaire trackingmethode maakt performance-metingen direct zichtbaar. Je ziet of je hartslag in de juiste zone zit en hoeveel calorieën je verbrandt. Dankzij deze data weet je coach wanneer hij je moet pushen, of wanneer het tijd is om een stapje terug te doen. 

Wetenschap

Iedereen weet dat sporten goed voor je is. Uit onderzoek blijkt dat de voordelen maximaal zijn als je in de juiste hartslagzone sport. Daarom focust onze training zich onder andere op hartslagzones. Hoe intenser de workout, hoe langer je ook ná het sporten calorieën verbrandt.

SWITCH points.

Hoe harder je sport, hoe meer punten je verzamelt! SWITCH points maken je doelen inzichtelijk en motiveren je. Met SWITCH points wordt iedereen gelijkgetrokken, zodat de inspanning van beginners vergelijkbaar is met de inspanning van topsporters.

THERE'S NO POINT IN HAVING No goals.
 

Het doel is om iedere maand minimaal 1300 SWITCH points te behalen. Er zijn 5 verschillende kleurzones. Elk van deze zones vertegenwoordigt een percentage van jouw maximale hartslag (MHR). Deze MHR wordt berekend op basis van jouw inspanningen.

Jouw inspanningen en die van anderen zijn zichtbaar op schermen tijdens je workout. Voor elke minuut die je traint in jouw persoonlijke intensiteitszones krijg je SWITCH points. Hoe meer jij doet, hoe meer SWITCH points! Het doel is zeker niet om altijd in de rode zone te zitten. Persoonlijke doelen, challenges en ranglijsten zijn allemaal gebaseerd op SWITCH points en dus persoonlijke vooruitgang.

SWITCH points maken je doelen inzichtelijk en motiveren je.

Boek nu een  
gratis workout.

Probeer nu en boek direct je workout. Haal alles uit jouw sportmoment en ervaar zelf de unieke voordelen van SWITCH! Durf jij de uitdaging aan?

Boek workout